بازدید دانش آموزان مدرسه معرفت شهرستان بابلسراز بیمارستان

دانش آموزان مدرسه پسرانه معرفت بابلسر امروز سه شنبه 98/10/24 به همراه مدیر و معلم خود از بخش های مختلف بیمارستان بازدید کردند.

مدیرمدرسه معرفت:یکی از راه هایی که فرزندانمان  می توانند به آسانی شغل مورد علاقه خود را در آینده انتخاب کنند، آشنایی آنها در کودکی با حرفه های مختلف است.

خانم مهدوی افزودند:ما مدیران و معلمان علاوه بر تعلیم و تربیت دانش آموزان،می توانیم  با برگزاری بازدید های  ادواری از کارخانه ها،بیمارستان ها،مراکز خدماتی دیگرمثل اورژانس،آتش نشانی در شهر خودمان و حتی شهر های دیگر استان،هم فرزندان خود را با شغل های مختلف آشنا می کنیم وهم به آنان کمک می کنیم که شغل مورد علاقه ی خود راه بهتر و با شناخت بیشتر انتخاب کنند.

وی در ادامه گفتند،ما باید محیط آموزشی را به سمتی ببریم که از آموزشی تئوری صرف به صورت آموزش علمی عملی تجربی ببریم،تادر آینده یک فرد تحصیل کرده کار آمدو با تجربه  تحویل جامعه نماییم.

خانم مهدوی در آخر از مجموعه مدیریتی و سرکار خانم اسدیان مسئول بخش پرستاری بیمارستان به خاطر همکاری با ایشان در این بازدید قدر دانی کردند.+

صلوات