پروژه های در دست اجراء

1- مرکز تشخیص وغربال گری سرطان

2- سایت سوم شتابدهنده

3- شبکه فاضلاب و تصفیه خانه

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

پروژه اول : مرکز تشخیص و غربالگری سرطان

جهت شناسایی زودهنگام سرطان های شایع در کشور و منطقه این پروژه طراحی شده است.

تجهیزات موجود در این مرکز در 4 فیلد طراحی و اجرا خواهد شد:

1- سونوگرافی بایوپسی

2- ماموگرافی

3- کولونوسکوپی

4- کولپوسکوپی

هزینه و مدت زمان اتمام پروژه :

پروژه در زمینی به مساحت 575 متر مربع در ضلع شمالی مرکز، در مدت یکسال طراحی و اجرا خواهد شد. برآورد هزینه جهت ساخت این مرکز بالغ بر 7/291/200/000 ریال از محل اعتبارات طرح تحول سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تامین می گردد.

پروژه دوم: ساخت سایت شتابدهنده سوم

به جهت تکمیل فرآیند درمانی بیماران سرطانی و بهره برداری از دستگاه شتابدهنده High energy که توسط این مرکز خریداری و آماده نصب می باشد، سایت مذکور طراحی و اجرا خواهد شد. ضمن اینکه سایت مذکور دارای طراحی خاص و منحصر بفردی می باشد.

هزینه و مدت زمان اتمام پروژه

این پروژه در زمینی به مساحت 150 مترمربع همراه با بازپیرایی  بخش براکی تراپی با هزینه ای بالغ بر 10/246/000/000 ریال از منابع درآمد اختصاصـی بیمارستان در مدت زمان حداکثر 10 ماه طراحی و اجرا خواهد شد و متعاقب آن دستگاه خریداری شده شتابدهنده در محل سایت نصب می گردد.

پروژه سوم : شبکه فاضلاب و تصفیه خانه

مشاهده ی آرشیو اخبار

آخرین اخبار دانشگاه

کاشت نهال نارنج در بیمارستان آیت الله روحانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، نهال نارنج توسط دکتر ملک زاده معاون تحقیقات وفناوری وزیر بهداشت ،دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل و دیگر مسئولین در بیمارستان آیت الله روحانی بابل کاشته شد.
۲۱ , اسفند , ۱۳۹۵ /105 /18
همایش علمی سرطان مری باحضور دکتر ملک زاده معاون وزیر بهداشت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ،همایش علمی سرطان مری باحضور دکتر ملک زاده معاون وزیر بهداشت ،دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل و جمعی از اساتید و اعضای هیأت علمی مورخ 19/12/95 در بیمارستان آیت الله روحانی برگزار شد .
۲۱ , اسفند , ۱۳۹۵ /86 /18